ADET SÖKTÜRÜCÜ BİTKİLER VE ÇAYLAR AHMET MARANKİ

Prof. Dr. Ahmet Maranki adet düzensizliği ve adet düzenleyici formülleri.hakkında bilgiler verdi.. 


Prof. Dr. Ahmet Maranki tavsiyeli adet sökücü, adet kanaması söktürücü şifalı bitkiler, bitki çayları, adet sökücü ilaçlar, adet söktürmek için bitki çayı tarifleri..hepsi biraz aşğıda yazımızda. 

Aşağıda adet düzensizliği ve adet söktürmek için verilen şifalı bitkileri temin edebileceğiniz yerler tüm şifalı bitkiler mağazalarıdır.


Adet söktürücü çay tarifleri

         Prof. Dr. Ahmet Maranki adet kanaması söktürücü şifalı bitkiler olarak şu adet söktürücü çayları önermektedir: Maydanoz, civanperçemi, papatya, nane, nergis, kimyon, safran, rezene, anason, havuç tohumu, karabaş otu, misk ve adaçayı gibi bitkilerden hangisi istenirse o bitki, çay şeklinde demlenip içilir. Bu şifalı bitkilerden yapılan adet söktürücü çaylardan günde 3-4 bardak içilmelidir. Bunu ek olarak taze üvez meyveleri tüketmek de adet kanaması sökücü etkiler doğurarak faydalı olacaktır.

Adet söktürücü ilaç olarak dereotu kullanılmasını da tavsiye eden Ahmet Maranki, adet kanamasını söktürmek için 2 çay kaşığı dövülmüş dereotu tohumu ile adet söktürücü bitki çayı hazırlanmasının ve içilmesinin de adet sökmeye yardımcı olacağını söylüyor.

Prof. Dr. Ahmet Maranki adet düzensizliği için zerdaçal bitkisinin çay biçiminde demlenip içilmesinin veya zerdaçalın toz haline getirilerek kullanılmasının etkili olacağını belirtiyor.

Adet sökücü olarak kereviz tüketilmesi; civan perçemi ile hatmi çiçeğinin karışımıyla bitki çayı yapılıp içilmesi de Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin adet sökücü, adet kolaylaştırıcı formüllerinden olduğu ve adet sökücü şifalı bitkiler isteyenlere tavsiye ettiği tedavi yöntemlerinden

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder